«Χρωστάµε σε αυτήν πόλη, για κάθε κτήριο που σηκώνουµε, το κοµµάτι πράσινο που της κλέψαµε»

Αυστριακός αρχιτέκτονας Hundertwasser.

07 Ιανουαρίου, 2009

ΚΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ


To παρακάτω έγγραφο στάλθηκε στις 26/11/08 από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο ΥΠΕΧΩΔΕ Γεν. Δ/νση Πολεοδομίας. Κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής: Δ/νση Δασών και Δ/νση Δασών Αν. Αττικής, στο Δασαρχείο Πεντέλης, στην Πολεοδομία Καπανδριτίου, στον Δήμο Αγ. Στεφάνου, στον Δήμο Άνοιξης και στον σύλλογο Νέες Δρυάδες (κατόπιν σχετικού εγγράφου τους



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι εικόνες είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση και το έγγραφο δεν διαβάζεται. Μπορείτε να το αναρτήσετε σε μεγαλύτερη;

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: το παραπάνω σχόλιο αφορά μόνο την εικόνα της πρώτης σελίδας που δεν είναι «σύνδεσμος» σε μεγαλύτερη. Η δεύτερη διαβάζεται κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια μέρα ένας στρατηγός, αρειμάνιος πολέμαρχος, ανέβηκε στη σκηνή χτυπώντας δυνατά το πόδι του και ανάμεσα στους κρότους της μασέλας του, έλεγε: "Είμαι τρομερός, είμαι τρομερός!" Και όταν κάποια φωνή από την πλατεία τον ρώτησε γιατί είναι τρομέρος, εκείνος απάντησε: "Γιατί τρέμω!"

Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Στεφάνου, ο Δήμαρχος της πόλης με στεντόρεια φωνή, κραυγάζει προς όλες τις κατευθύνσεις: "Τα όρια του Αγίου Στεφάνου, είναι τα πιο σταθερά και τα πιο απρόσβλητα που έχουμε στην Ελλάδα".
Αυτά του είπανε, αυτά είπε ο άνθρωπος...

Γ.Μ.