«Χρωστάµε σε αυτήν πόλη, για κάθε κτήριο που σηκώνουµε, το κοµµάτι πράσινο που της κλέψαµε»

Αυστριακός αρχιτέκτονας Hundertwasser.

22 Ιουλίου, 2011

Εεεεε ρε γλέντιααααα.....

Αντιγράφω: «στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου 11/7/2011, ψήφισαν την καταβολή μηνιαίων αποδοχών στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού Ο ΘΕΣΠΙΣ. Με εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Διον. Σακελλαρίου, οι κ.κ. Χρήστος Ποτίδης και Έλλη Τζανετή, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΘΕΣΠΙΣ, θα λαμβάνουν ετήσια το ποσό των 24.000 Ευρώ περίπου για τις υπηρεσίες, που προσφέρουν. Συνολικά, το 2011 θα διατεθούν για τέτοιου είδους αμοιβές 297.028,80 ευρώ».
Κι απ’ ότι άκουσα, οι παραπάνω αποδοχές κρίνονται ως Έξοδα Παράστασης και θα λαμβάνονται από τα Νομικά Πρόσωπα ΕΠΙΠΛΕΟΝ στους μισθούς τους και στις συντάξεις τους.
Δηλαδή, κύριε Ποτίδη, κύριε Ζυγούνα και κυρία Τζανετή, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που άδραξαν την ευκαιρία, σε τι ακριβώς είστε καλύτεροι από τους προηγούμενούς σας, οι οποίοι -αν και διεθνούς διαμετρήματος και αναγνωρισμένης επιχειρηματικής ικανότητας- αφιλοκερδώς προσέφεραν την εργασία τους; Ή είδατε την ευκαιρία να απλώσετε κι εσείς το χέρι;
Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί και να είχε τεθεί από την αρχή της εφαρμογής του Καλλικράτη, ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά θα προσφέρει την εργασία του αφιλοκερδώς, ώστε το κίνητρο για την ενασχόληση με τα κοινά να είναι για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας, κι όχι μεγαλύτερη την τσέπη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: